Traim vremuri magice – O interfata Touch Vision controleaza prin AR un ecran

, 12 Sep, 11:15

touch-vision-interface

Chiar daca ideea de interactionare cu continutul unui ecran este departe de a fi noua, iar cu ajutorul oricarui smartphone actual poti, de exemplu, sa controlezi un PC de la distanta, inca se mai pot produce lucruri magice la acest capitol.

Un astfel de exemplu a fost demonstrat de cei de la Teehan+Lax cu ajutorul unei bucati de tehnologie intitulate Touch Vision Interface. Chiar daca partea de cod din spate este departe de afi usoara si prietenos de realizat, clipul de mai jos confirma ca desi tehnologia este inca intr-un stadiu incipient de evolutie functioneaza extrem de bine si de impresionant.

Practic, cu ajutorul unui smartphone cu touchscreen si camera, ca urmare capabil de realitatea augumentativa (proiectarea unor elemente virtuale in mediul real vizibile pe un ecran), orice linie trasata pe ecranul telefonului se proiectaza in timp real pe un ecran mult mai mare, fie de proiector, fie de PC.

Daca nu sunteti impresionati aruncati o privire la clipul de mai jos:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail