Toshiba Thrive, in functie de apetit

Toshiba Thrive, in functie de apetit

Cu o categorie asa infloritoare, cum sa nu fii prezent cu un produs-doua? Toshiba Thrive este o tableta pe format 10.1 cu ecran relativ ok, SoC Nvidia Tegra 2, cu procesorul dual core la 1 GHz, memorie RAM 1GB, Android 3.1, iar bateria tine mult.

Toshiba AT100, Toshiba Thrive AT100, Toshiba Thrive

Aplicatii si jocuri sunt multe, desi nu toata lumea este de aceeasi parere – bineinteles, depinde si de apetitul omului. Dispune chiar si de camera foto/video – de 5 megapixeli pentru poze si filme, plus una pe fata pentru chat sau alte aplicatii de gen. Tastatura virtuala este excelenta, poti scrie lejer, ai aplicatii Office, se pot dezvolta orice solutii vrei pentru tableta. A! sa nu uit. Are o gramada de solutii de conectare – mufe, sloturi – tehnologii diverse.

Dar sa trecem rapid si peste neplaceri. La prima vedere, este imens de groasa comparativ cu Galaxy Tab, Transformer sau Acer Iconia. Ecranul are rezolutie 1280×800 pixeli. Culorile si luminozitatea sunt ok, dar nu exceleaza. Nu stiu ce fac Apple sau Asus la ecran de arata altfel.

Toshiba Thrive are insa ca atuu conectivitatea. Include WiFi, Bluetooth, mufa USB, HDMI, mufa de casti 3,5mm jack, slot de carduri SD (!!).

Sursa: Dan Dragomir

Citește și: