Toshiba intra in cursa pentru cea mai mare densitate de pixeli

Toshiba intra in cursa pentru cea mai mare densitate de pixeli
14:17 17.05.2011

Nici nu a inceput bine Simpozionul International pentru Societatea Display-urilor Informatice (SID), ca si vedem din partea companiilor laude de sine in legatura cu performantele panourilor ce urmeaza a fi prezentate.

Chiar daca nu vorbim neaparat de produse finite sau de produse care urmeaza sa apara in viitorul apropiat, Toshiba a anuntat in aceste zile panouri cu noi tehnologii LTPS (Low Temperature Poly-Sylicon), OCB (Optical Compensated Bend) si SOG (System on Glass) pe langa clasicele LED-uri.

Tinand cont ca lupta se duce in acest moment pentru panouri de mici dimensiuni pentru portabile, Toshiba anunta la acest capitol doua panouri extrem de atractive. La doar 3,3 inci diagonala, o rezolutie de 480x 864 este departe de a fi banala, iar daca luam in calcul si panoul de 4 inci care promite o rezolutie de 720 x 1280 pixeli s-ar putea ca Toshiba sa intre cu pasi repezi in zonele de interes.

In ceea ce priveste restul specificatiilor pentru aceste panouri, un contrast de 1500:1, 92% din gamutul NTSC si un unghi de vizibilitate de 176 grade atat pe verticala, cat si pe orizontala atrag cu siguranta atentia dezvoltatorilor de smartphone-uri, tablete sau console portabile. Asteptam produsele, nu-i asa?

TFT


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI