Toshiba face o tableta originala cu Tegra 2: Thrive

Toshiba face o tableta originala cu Tegra 2: Thrive

Toshiba Thrive, Thrive

Chiar daca piata e plina de tablete cu Tegra 2, din ce in ce mai multe dintre ele au tot mai multe in comun.

Toshiba isi va lansa modelul Thrive in luna iulie, dar incercand sa reinventeze conceptul cu cateva elemente noi.

Sa incepem insa cu cele vechi: display de 10,1 inci capabil de 1280 x 800, Android 3.1, variante de 8, 16 si 32GB la preturi de 430, 4480, respectiv 580 dolari.  Nu lipsesc desigur nici WiFi N, Bluetooth, USB, HDMI sau un slot SD. In ceea ce priveste camere integrate, in fata veti avea parte de doar 2 MP, arhisuficienti pentru video conferinte, iar in spate veti avea 5 MP.

Toshiba Thrive, ThriveLa capitolul detalii originale, tableta Thrive a celor de la Toshiba va avea un buton de blocare a rotatiei dupa accelerometru, un file manager ,,By Toshiba”, o tastatura virtuala Swype preinstalata, o aplicate Resolution+, perfecta pentru nevoile de upscaling de continut video, si o baterie schimbabila. Astfel, daca cele 7 ore de redare de continut HD nu va sunt suficiente, puteti in orice moment sa mai scoateti o baterie din ghiozdan si sa continuati vizionarea.

Daca cineva acolo tine evidenta, Toshiba Thrive are toate sansele sa fie prima tableta a carei baterie se poate schimba cu usurinta. Chiar daca vine cu 725 grame, destul de mult in lumea tabletelor, tinand cont ca acumultatorul ajunge la 90% dupa o ora si jumatate de curent, s-ar putea sa fie un succes aceasta noua tableta.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Toshiba Thrive/|height={450px}]

Sursa: Engadget