Toshiba anunta camere Full HD cu zoom digital mare – seria Camileo

Toshiba anunta camere Full HD cu zoom digital mare - seria Camileo

camileo-x400-front-press-shot

Incercand sa treaca peste un munte de preconceptii in ceea ce priveste zoom-ul digital, Toshiba lanseaza zilele acestea  in Statele Unite trei modele de camere video din seria Camileo.

Toshiba Camileo X400 si X200 pot fi achizitionate la 299$, respectiv 279$ incepand de azi, in timp ce pana la sfarsitul lunii va fi disponibila si o versiune Camileo X416 pe acelasi site Toshiba Direct la un pret un pic mai mare: 319$.

Ca design, cele trei camere arata cam la fel, filmeaza in rezolutia 1080p si integreaza un display cu raport de aspect 16:9 rotativ. X416 si X400 vin cu un zoom optic de 23X si un zoom digital de 120x, insa diferenta dintre ele este ca modelul mai ieftin vine doar cu posibilitatea utilizarii cardurilor de memorie achizitionate separat ca spatiu de stocare, in timp ce editia mai scumpa are 16 GB memorie interna.

Ambele camere vor avea optiuni de decupare a clipurilor video direct din aparat si amandoua vor putea inregistra continut pe carduri SD/SD HC si SD XC de pana la 128 GB. Pe partea de foto, ca prezenta acestei functii era inevitabila, un senzor de 16MB va face o treaba foarte buna in a inlocui un alt dispozitiv dedicat.

X200 va avea functii un pic mai modeste si un zoom optic de 12x.

Citește și: