TomTom LiveTraffic, gratuit online

TomTom LiveTraffic, gratuit online

Nimic nu este mai imbucurator ca un serviciu de calitate care a fost contra cost, iar acum este gratuit. Asa s-a intamplat cu LiveTraffic de la TomTom, care da acum acces prin Internet catre toata informatia aferenta serviciului de monitorizare si semnalare informatii din trafic. Pana nu demult, erau oferite informatii exclusiv intr-un format mobil din interiorul unui ecran de dispozitiv portabil, asa ca este o schimbare.

Ca urmare, utilizand o interfata care se aseamana foarte mult cu cea de Google Maps, TomTom cu al sau LiveTraffic va ajuta sa evitati strazile si autostrazile cu trafic aglomerat sau accidente rutiere din interiorul oricarui browser fara nici un fel de taxa. Oricum, pe langa informatie, este nevoie si de ceva functii utile. Tot de pe site pot fi generate si tiparite trasee intre diferite puncte din Europa, trasee care iau in considerare si informatiile stocate in TomTom HD Traffic.

Momentan, serviciul este accesibil doar in Europa, insasi aici cu animite exceptii. Din pacate, in Romania nu se sesizeaza nici un fel de probleme de trafic, si pentru ca nu ar fi, ci pur si simplu pentru ca zona aferenta tarii noastre nu este monitorizata…


Citește și:
Etichete: