Time to Call foloseste iTunes impotriva Skype si Yahoo! Messenger

Time to Call foloseste iTunes impotriva Skype si Yahoo! Messenger

time to call

Chiar daca exista cateva zeci de aplicatii, daca nu cateva sute, Time to Call a celor de la Vonage vine cu o functie si un sistem de plata inedit si asa de simplu, incat chiar s-ar putea sa atraga un numar semnificativ de clienti.

Dupa ce ati intrat in aplicatie, autorizarea se face folosind numarul vostru de telefon, iar pentru apel se foloseste, momentan, doar o conexiune buna wireless.

Pentru un apel de maxim 900 de secunde, adica 15 minute, intr-una din cele 190 de tari din program, puteti cheltui din contul de iTunes, fara nici un alt serviciu suplimentar, intre 0,99$ si 9,99$. Asadar vorbim de un cu totul alt sistem, in plus scuturat de cliseele si tiparele celorlalte aplicatii de audio chat, precum Skype sau Yahoo! Messenger, care vin cu posibilitatea de a apela o linie terestra sau mobila dintr-o anumita tara dupa ce ati trecut prin cateva etape, inclusiv cea a achizitionarii de credit virtual.

Pe langa faptul ca serviciul are toate sansele sa prinda la public datorita utilizarii protocolului de ePayment din iTunes, din prima secunda ulterioara descarcarii si instalarii aplicatiei puteti fara probleme sa initiati si sa purtati un dialog de maxim 15 minute oriunde de planeta aceasta gratuit.

Intrebarea este insa: ineditul si simplitatea vor fi oare suficiente sau puterea obisnuintei este decisiva?

Citește și: