Tim Schaff – Hackul PSN a fost o experienta remarcabila

, 15 Iul, 11:23

_-Sony-Finally-to-Testify-Before-Congress-on-PlayStation-Network-Hack-_

Intr-un interviu acordat pentru VentureBeat saptamana aceasta presendinte Sony Network Entertainment a apreciat si valoarea educativa a caderii de peste 4 saptamani a serviciului PSN, provocata de un grup de hackeri.

Atragand atentia asupra faptului ca trecerea in mod offline a serviciului PSN a afectat 77 milioane de utilizatori si a provocat pagube companiei de 171 milioane $, Tim Schaff a a concluzionat ca divizia Sony din subordinea sa trece acum prin una dintre cele mai profitabile perioade din ultimii ani si ca viitorul nu a aratat niciodata mai bine.

O alta particularitate mentionata a fost ca, desi e constient ca nu exista securitatea perfecta mai ales in domeniul online, va investi mult mai mult in acest capitol. Legat de alte persoane care au trecut prin experiente asemanatatoare in ceea ce priveste hackingul unui site personal, cel mai important sfat pe care presedintele SNE l-a putut oferi a fost ca persoanele in cauza sa aiba stabilitatea unei vieti personale.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail