Tableta Thoughbook H2 cu Windows 7 de la Panasonic

Tableta Thoughbook H2 cu Windows 7 de la Panasonic

psc-tb-h2-left-image-070611

Chiar daca tablete cu Windows 7 nu au reusit sa fie un succes, cei de la Panasonic mizeaza foarte mult pe noul lor ,,copil”, care se intampla sa fie propulsat exact de acest sistem de operare de la Microsoft. Daca Toughbook H1, tableta cu  Intel Atom a celor de la Panasonic de anul trecut nu a facut furori, H2 cu siguranta va atrage cateva priviri, in special prin performanta, si nu doar pentru aspectul agresiv.

psc-tb-h2-back-image-070611

Creat in mare parte din magneziu, in conformitate cu standardul armatei americane MIL-STD-810G pentru rezistenta la socuri, praf, caldura, apa sau frig, noul H2 este alta mancare de peste fata de modul de anul trecut, in parte si datorita adaugarii mai multor porturi, fata de unicul USB integrat in modelul H1.

 

psc-tb-h2-dramatic-right-image-070611

Tableta Panasonic Toughbook H2 vine cu un procesor ULV Core i5-2557M la 1,57 GHz, capabil de virtualizare (vPro), un USB 2.0 si un port serial. La acestea se mai adauga inca un port USB sau o placa de retea ethernet, in functie de preferinte. Varianta low end vine cu un ecran XGA de 10,1 inci capabil de 6000 niti, integreaza 4GB RAM si un hard disk de 320GB si 7200 RPM. Nu lipseste nici conectivitatea WiFi si bluetooth, iar in ceea ce priveste autonomia, multumita celor doua baterii detasabile obtineti fara probleme pana la 6,5 ore de autonomie.

Daca bugetul este unul apropae nelimitat pentru achizitia unei tablete puteti merge cu aceasta jucarie pana 8 GB RAM, un SSD de 128 GB, un modem 3G (sau 4G in toamna), cititor de coduri de bare, un webcam de 2MP si multe alte detalii. Daca inca sunteti de parere ca amprenta umana este unul din cele mai bune exemple de securitate, merita sa retineti ca nu si acest detaliu poate fi inclus intr-un Toughbook H2.

psc-tb-h2-head-on-image-070611

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: