Termene clare si solutii pentru problema chipsetului Intel 6 Express

, 09 Feb, 15:39

Epopeea Intel Sandy Bridge continua. Chiar daca mai exista un numar foarte mare de placi de baza cu probleme, Intel propune o solutie producatorilor de laptopuri.

Cu conditia sa nu foloseasca 4 din 6 porturi SATA, eventual acestea sa fie blocate hardware, cu siguranta vor exista producatori care vor opta pentru includerea celor mai recente chipuri de la Intel la un pret mai mic, fie ele si cu probleme.

Tinand cont ca majoritatea laptopurilor vin cu posibilitatea instalarii unui singur hard disk si a unei singure unitati optice, impactul problemei Intel este cu atat mai mic cu cat este mai mediatizat. Aceste solutii vin pe piata pentru a se conforma hotararii in ceea ce priveste termenul de lansare a noilor chipseturi Intel din seria 6.

Pe langa elementele mentionate mai sus, singura certitudine este legata doar de momentul in care vor incepe livrarile noilor modele, create fara probleme de constructie. Intel a promis ca la mijlocul acestei luni va da startul inlocuirii placilor de baza cu probleme din sistemul celor care le-au dorit.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail