Telefoanele LG si Sony Ericsson primesc 50GB de memorie suplimentara

Telefoanele LG si Sony Ericsson primesc 50GB de memorie suplimentara

Cloud LG si Sony copy

Cei doi producatori au anuntat ca in urma unei colaborari cu Box.net, o parte din terminalele lor vor beneficia de o memorie suplimentara de 50GB stocata online.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Asadar daca ai un LG care are cel putin Android 2.1 si un display de 320×480 te poti deja bucura de cei 50GB.

Cat despre smartphone-urile Sony Ericsson din gama Xperia, posesorii acestora mai au ceva de asteptat pana vor putea accesa aplicatia si implicit memoria suplimentara.

Daca luam in calcul initiativa similara a celor de la HTC, care vor oferi doar 5GB pentru terminalele lor, putem spune ca atat LG cat si Sony Ericsson cauta sa impresioneze extinzand oferta de stocare in cloud.

Bineinteles ca asemenea initiative sunt de apreciat, mai ales de cei aflati in continua miscare ce vor sa aiba acces in permanenta si cat mai usor la informatiile stocate. Problema, cel putin la noi in tara, ar fi cantitatea relativ redusa de date incluse in abonamentele pentru smartphone-uri cat si vitezele nu tocmai supersonice. E adevarat ca poti utiliza si Wi-Fi-ul pentru a „cotrobai” prin cei 50GB, dar doar cand ai si o retea prin preajma. Altfel vei avea nevoie de mult timp si destul de multi bani pentru a te bucura de cat mai multe dintre acele informatii stocate in cloud.

Sursa: Pocket-lint

 

Citește și: