Telecomanda Boxee pentru PC-uri si Mac-uri

, 07 Iul, 13:02

boxeeremote

Daca tot a trecut mai bine de jumatate de an de la aparitia Boxee Boxe [Review] in tara noastra si pe mapamond, D-Link a decis sa ne faca o surpriza. Incepand cu zilele/saptamanile urmatoare vom putea achizitiona la un pret, e drept, destul de piperat, de aproximativ 50 de dolari sau euro, in functie de ce parte a oceanului va aflati, un accesoriu extrem de atractiv.

E vorba de telecomanda care vine in cutie cu Boxee Box-ul, a carei functionalitate este cu atat mai interesanta cu cat pe ambele parti vine cu un set diferit de functii.

Astfel, utilizand un stick USB de mici dimensiuni si avand, desigur, aplicatia Boxee instalata pe sistem, puteti avea echivalentul unui Boxee Box cu functionalitatea suplimentara aferenta unui PC sau Mac.

Daca nu ati mai avut ocazia sa interactionati cu un Boxee Box, este suficient sa retineti ca telcomanda din pachete vine cu o tastatura Qwerty extrem de bine construita pe o parte, pe partea cealalta integrand un D-Pad, un buton de Play si unul de Meniu.

Erati in cautarea unei telecomenzi pentru HTCP?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail