Team Fortress 2 devine joc Free-to-Play

Team Fortress 2 devine joc Free-to-Play

Valve a intrat pe piata jocurilor Free-to-Play! Aceasta miscare a fost facuta cu ajutorul lui Team Fortress 2, un joc disponibil pentru vanzare inca din 2007. Acesta a fost unul din cele mai updatate jocuri de pe PC, primind multe patch-uri si update-uri gratuite de-a lungul timpului. De astazi, gratie celui mai nou update numit „Uber Update„, jocul a devenit gratuit, fiind disponibil pe Steam pentru oricine doreste sa il incerce.

Cei care nu vor sa plateasca nici un ban, vor primi acces la toate clasele de jucatori si la toate hartile, insa nu vor beneficia de experienta completa a jocului. Acestia nu pot confectiona toate armele disponibile in joc, nu pot avea la fel de multe de lacasuri pentru depozitarea de arme si nu pot sa isi personalizeze jucatorii. Pentru a avea acces la aceste „bunatati” vor trebui sa scoata din buzunar bani reali. Cei care au cumparat jocul in trecut devin astfel jucatori Premium, cu acces la toate aceste lucruri, plus posibilitatea de a trimite cadouri in-game.

Pe langa faptul ca aduce aceasta schimbare majora, Uber Update adauga noi arme si echipament claselor Heavy, Spy, Sniper, Demoman, Soldier si Medic. Detalii despre aceste aditii puteti gasi pe site-ul oficial Team Fortress 2, iar detalii despre trecerea la Free-to-Play gasiti aici. Odata cu acest update a fost lansat si un nou clip care prezinta clasa Medic, disponibil mai jos.

Citește și: