Tableta de 10 inci cu panou PixelQi

Tableta de 10 inci cu panou PixelQi

Sub numele de Adam, Notion Ink a prezentat in aceste zile la CES un dispozitiv extreme de asteptat de fanii panourilor PixelQI, in general, si ai tabletelor in particular. PixelQI este o tehnologie care pana acum nu a mai fost integrata intr-un dispozitiv direct din fabrica si, chiar daca avantajele au fost evidente pentru toti cei care au interactionat cu un astfel de panou, nimic nu se compara cu un produs in stadiu avansat de dezvoltare.

Abordand o diagonala de 10 inci, ca in cazul iPad-ului, Adam este realizat aproape integral din plastic, reusind in acelasi timp sa integreze un port HDMI si un USB. Tinand cont ca ecranul este punctul forte al acestui aparat, merita laudata claritatea si eficienta unui astfel de panou in conditii de lumina naturala. In plus, are un buton pentru a activa sau dezactiva lumina de fond a display-ului.

Din pacate, cel putin la prima impresie, constructia display-ului nu include stralucirea si contrastul ridicat pe care le intalnim la iPad sau Galaxy Tab.

Pe partea de soft este folosit Android, din pacate nu Honeycomb, cu o interfata complet modificata, intitulata EDEN UI. Avand la baza mici ferestre (panels), in defavoarea icoanelor cu care ne-am obisnuit, aceasta solutie pare mult mai inspirata cand vine vorba de afisarea unui volum mai mare de informatii intr-un spatiu mai redus.

Pe partea de aplicatii, Notion Ink nu promite compatibilitaea cu aplicatiile din Market, in defavoarea acestui magazin virtual de aplicatii optand pentru includerea unui “market” proprietar intitulat Genesis.

De viteza si timpul foarte bun de raspuns este responsabila NVIDIA cu al sau dual core Tegra 2, o alta particularitate care va atrage multa admiratie.


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: