Tableta Amazon intra pe ultima suta de metri, se lanseaza in noiembrie

, 05 Sep, 10:45

amazon-tablet-coming-in-november-for-250

Chiar daca cei de la TechCrunch au imbracat volumul considerabil de informatie legat de tableta Amazon in haine de zvon, compania pare extrem de convingatoare.

Cu alte cuvinte, vorbim de un dispozitiv cu diagonala de 7 inci ce va fi intitulat ,,sec” Amazon Kindle, ce va avea un panou capacitiv color si va fi disponibil incepand cu luna noiembrie a acestui an pentru a nu rata sezonul cumparaturilor de Craciun.

Avand un pret de lansare de 250$, tableta, chiar daca va rula Android, respectivul sistem de operare va fi foarte bine mascat pentru crea o experienta unica utilizatorului. In teorie accesul din interfata implicita va fi optimizat pentru un acces facil la carti, aplicatii, filme si altele. In practica totul va fi o mare scurtatura catre serviciile celor de la Amazon, incepand cu magazinul proprietar de aplicatii, cu aplicatia Kindle pentru citit diverse formate de ebook-uri, cat si Amazon Cloud Player.

Astfel, aportul celor de la Google este minim in ceea ce priveste noua tableta de 7 inci, la schimb inginerii de la Amazon pot zice ca au fost singuri in intreaga aventura.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail