Symbian Anna a intrat la instalare [+VIDEO]

, 29 Aug, 17:01

Symbian AnnaNokia a anuntat astazi disponibilitatea in Romania a Symbian Anna. Noul update al sistemului de operare vine cu o serie de imbunatatiri pentru telefoanele Nokia N8, C7, C6-01 si E7.

Interfata de utilizare are noi pictograme si o tastatura QWERTY virtuala disponibila si in modul portret al ecranului. Scrierea de texte pe ecranul tactil este facilitata prin modul split-screen, care imparte ecranul in doua zone – vizualizarea directorului de mesaje, a paginilor web, a listei de contacte sau a email-ului in acelasi timp cu tastarea unui mesaj prin intermediul tastaturii virtuale QWERTY.

Hartile au primit si ele imbunatatiri, cu noi rute de transport public si posibilitatea de a face check-in pe retelele sociale (Facebook, Foursquare, Twitter).

De asemenea, actualizarea sistemului de operare aduce un browser mai rapid si o securitate sporita prin imbunatatirea incriptarii de date, spune compania.

Nu in ultimul and, daca va aflati in barca developerilor, veti fi interesati de urmatoarele functii: Flashlite 4, Java Runtime 2.2, Qt Mobility 1.1, Qt 4.7.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Nokia E7 are deja a doua versiune de Symbian Belle si pot sa spun ca merge perfect. Ecranul tactil raspunde foarte bine comenzilor, design „puternic” adica un pic gros, dar ptr cei carora le plac contururile bine evidentiate si clare, E7 este un smartphone reusit.

marius ionescu

am un nokia n8 si dupa un update al sistemului de operare se misca impecabil de bine.am vazut si cateva discutii despre nokia n9 -care vine cu o memorie mai mare -CPU 1GHz Cortex A8 CPU

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail