Symbian Anna a intrat la instalare [+VIDEO]

Symbian Anna a intrat la instalare [+VIDEO]

Symbian AnnaNokia a anuntat astazi disponibilitatea in Romania a Symbian Anna. Noul update al sistemului de operare vine cu o serie de imbunatatiri pentru telefoanele Nokia N8, C7, C6-01 si E7.

Interfata de utilizare are noi pictograme si o tastatura QWERTY virtuala disponibila si in modul portret al ecranului. Scrierea de texte pe ecranul tactil este facilitata prin modul split-screen, care imparte ecranul in doua zone – vizualizarea directorului de mesaje, a paginilor web, a listei de contacte sau a email-ului in acelasi timp cu tastarea unui mesaj prin intermediul tastaturii virtuale QWERTY.

Hartile au primit si ele imbunatatiri, cu noi rute de transport public si posibilitatea de a face check-in pe retelele sociale (Facebook, Foursquare, Twitter).

De asemenea, actualizarea sistemului de operare aduce un browser mai rapid si o securitate sporita prin imbunatatirea incriptarii de date, spune compania.

Nu in ultimul and, daca va aflati in barca developerilor, veti fi interesati de urmatoarele functii: Flashlite 4, Java Runtime 2.2, Qt Mobility 1.1, Qt 4.7.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: