Sursa de energie portabila de la AViiQ

Sursa de energie portabila de la AViiQ

 AViiQ

Chiar daca cei de la AViiQ au preferat sa afiseze in poza de marketing nu mai putin de 3 dispozitive Apple, produsul vandut de ei nu are neaparat treaba cu iDevice-urile.

Gandit ca un Portable Charging Station, de aici si numele extrem de sugestiv, aceasta husa apropiata de dimensiunea unei agende (254 x 127 x 38 mm) si cu o greutate de 200g este capabila de a incarca pana la 4 dispozitive simultan, cu conditia sa-si poata lua curent de la USB.

Prezenta iPad-ului in poza si in specificatii este un element important deoarece este o dovada a faptului ca aceasta jucarie poate sa dea 10W pe un unul din porturile USB, aceasta fiind puterea necesara pentru alimentarea tabletei celor de la Apple. Un alt avantaj este dat de constructia extrem de inteligenta a buzunaraselor care pot ascunde foarte bine cablurile.

Tinand cont ca vorbim de un pret de 79$, la care se mai adauga 30$ daca il doriti livrat in Romania direct de pe site-ul producatorului, acest accesoriu nu este ieftin, insa cu siguranta se incadreaza in categoriila partenerilor de calatorie de incredere.

hubbag_Technical_Illustrations

Citește și:
Etichete: