Super Street Fighter IV Arcade Edition ajunge pe PC in iulie

Super Street Fighter IV Arcade Edition ajunge pe PC in iulie

Capcom a confirmat perioada de lansare pentru editia Arcade Edition a lui Super Street Fighter IV pentru PC. Astfel, fanii platformei vor putea cumpara acest joc incepand cu luna iulie, insa nu a fost oferita o data exacta.

EditiA este una destul de speciala pentru fanii Street Fighter pe PC, care nu au mai primit nimic legat de aceasta serie de la lansarea jocului initial. In 2010, Capcom a lansat Super Street Fighter IV, care includea zece noi luptatori si noi moduri de joc, plus rebalansari ale personajelor exclusiv pentru console.

Ce va include Arcade Edition? Cam tot ce oferea Super Street Fighter IV, plus alti patru jucatori, o noua rebalansare a personajelor si noi aditii pe partea de functionalitate online. Jucatorii celebri vor putea sa isi uploadeze replay-uri ale meciurilor mai interesante, iar cei care vor sa vada meciurile respective sau vor sa invete noi tehnici vor putea sa le descarce si sa le urmareasca direct in joc.

Avand in vedere anticiparea versiunii de PC, pana si cei de la Capcom sunt foarte entuziasmati sa o lanseze, conform blog-ului oficial al companiei.

Desi nu a fost confirmat inca un pret pentru Super Street Fighter IV Arcade Edition pentru PC, versiunea retail pentru console va costa 40 de euro, iar cei care vor sa faca upgrade-ul de la editia Super clasica la Arcade Edition prin DLC vor putea plati numai 15 euro pentru download.

Citește și: