Stick-urile Victorinox sau atentie la USB!

Stick-urile Victorinox sau atentie la USB!

Chiar daca Victorinox este departe de a avea ca activitate principala productia de stickuri USB, nu a evitat sa-si faca aparitia in acest an la CES cu cateva modele noi demne de „armata elvetiana”.

Slim, Slim Duo si Secure SSD sunt numele a trei modele, primele doua dintre ele fiind disponibile si in varianta fara cutit Swiss Army. In ceea ce priveste designul dispozitivelor Slim si Slim Duo, acestea sunt disponibile in mai multe culori.

Oricum, daca vreti sa experimentati, nu veti avea probleme cu datele de pe ele cand vine vorba de contactul cu apa sau rezistenta la socuri.

La capitolul capacitate exista modele cu pana la 128 GB in cazul Slim DUO (64 GB pentru Slim) si 256 GB pentru Secure SSD. In cazul modelului din urma s-a optat si pentru integrarea unui mic display E-paper capabil de afisarea unor informatii referitoare la stick pe langa inevitabila encriptare a continutului stocat. Ecranul este monocrom si vine cu o rezolutie de 96 x 48 pixeli. Daca vreti sa faceti o achizitie mai semnificativa din acelasi repertoriu merita luate in considerare si Presentation Master (care include o telecomanda Bluetooth si functia presenter laser) sau Secure-Swiss Army Knife care incorporeaza un citior de amprente pentru a va proteja datele salvate pe el.


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: