Steve Ballmer face dezvaluiri din Japonia [+VIDEO]

, 24 Mai, 10:25

Increderea intr-o platforma iese la iveala in momentul in care directorul companiei este dispus sa se deplaseze in diverse colturi ale lumii pentru a povesti despre inovatiile ce urmeaza a fi integrate intr-o noua versiune a unui produs, fie el hardware sau software. In acest caz, directorul este Steve Ballmer, platforma este Windows Phone 7, iar coltul lumii este Japonia.

CEO-ul Microsoft a promis la un eveniment desfasurat ieri in tara soarelui rasare 500 de functii noi in iminentul update Mango pentru WP7, dintre care o parte le puteti vedea in clipul de mai jos:

Pe langa promisiunea ca la un eveniment preview care va avea loc astazi vor fi anuntate si mai multe informatii legate de viitorul platformei, Steve a declarat si ca va dezvalui ”cine urmeaza sa construiasca terminale cu Windows Phone”. Sa fie oare vorba de Nokia? Daca tot se preconizeza o schimbare a sufixului Windows Phone 7, care urmeaza sa devina 7.5, mai multe zvonuri indica lansarea unei versiuni noi de emulator WP7.5 pentru dezvoltatorii de aplicatii.

Steve Ballmer

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail