09 feb. 2011 | 14:28

Stephen Elop, noul CEO Nokia, este sincer cu angajatii

ACTUALITATE
Stephen Elop, noul CEO Nokia, este sincer cu angajatii

Cu o scrisoare care suna a lovitura la adresa evolutiei Nokia, noul CEO Stephen Elop a tratat un numar de subiecte importante in ceea ce priveste actualele si viitoarele produse ale marcii.

„Primul iPhone [review iPhone 4] a fost livrat in 2007, iar noi inca nu avem un produs care sa se apropie de acesta la capitolul experienta de utilizare. Android a venit in scena in urma cu aproximativ 2 ani, iar saptamana aceasta ne-a eliminat din pozitia de lider in piata de smartphone-uri. Incredibil.”

Cu astfel de afirmatii, noul sef suprem de la Nokia pare din ce in ce mai hotarat sa nu mai neglijeze adoptarea unor platforme externe precum Windows 7 sau Android pe dispozitivele proprii. Constientizand faptul ca succesul concurentei vine dintr-un ecosistem format din mai mult parti, fata de ideea clasica de simple dispozitive, Stephen Elop a anunat ca are planuri mari in ceea ce priveste viitorul companiei. Aruncand de cateva ori pe parcursul scrisorii cuvinte precum „Nokia arde”, este evident pentru fiecare cititor ca noul CEO nu fuge de raspundere si promoveaza noile scopuri cat se poate de eficient.


Sursa: Engadget