SteelSeries ia un design clasic si-l imbraca in haine de editie limitata

SteelSeries ia un design clasic si-l imbraca in haine de editie limitata

steelseries-fnatic-mouse

Nu stiu daca ati observat, insa de cativa ani nu doar sportivii profesionisti sau artisti isi pun numele pe diverse produse. Odata cu popularizarea ideii de gaming profesionist si jucatorii faimosi de sporturi electronice ajuns sa-si vada numele sau pseudonimele pe diverse produse.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

SteelSeries, un producator cunoscut de accesorii pentru jocuri, si-a asociat brandul cu Team Fnatic, un nume de referinta pentru gamerii care urmaresc diverse competitii de Starcraft, Dota, Counter-Strike, Quake Live, Call of Duty 4, League Of Legentd sau Halo. Rezultatul colaborarii s-a reflectat in versiuni limitate a doua produse existente deja in portofoliul companiei. Castile 7H si mouse-ul ambidextru Sensei. Lansarea celor doua produse a fost calculata pentru a coincide cu unul din marile evenimente ale acestei perioade: Dreamhack Winter LAN party. Daca numele Dreamhack nu va spune nimeni, momentan festivalul digital este in cartea recordurilor pentru cel mai mare numar de participanti la un LAN Party.

Daca sunteti interesati de un astfel de accesoriu in versiunea limitata de colorata in alb, negru si galben, pretul castilor este de 100$ iar cel al mouse-ului de 140$.

steelseries-fnatic-headset

Citește și: