Steam primeste jocuri Free-to-play

, 15 Iun, 10:14

Valve a anuntat ca Steam include o noua categorie de jocuri pe care toti le puteti downloada si juca. Este vorba despre titluri Free-to-Play, care nu necesita o plata in prealabil pentru a le putea avea acces la o buna parte din acestea. Desigur, cei care vor experienta completa, vor trebui sa scoata banii din buzunar, insa nu inainte de a se convinge daca acest joc li se adreseaza si are ce sa le ofere in schimbul acestora.

Primele cinci titluri disponibile sunt Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online: Free for All, Global Agenda: Free Agent si Alliance of Valliant Arms (A.V.A.), fiecare fiind destul de diferit fata de celalalte pentru a oferi o diversitate cat mai mare. Pentru a le putea juca este de ajuns sa le cautati pe site-ul steampowered.com sau in aplicatia de Steam si sa apasati butonul Install.

Si ca tot suntem la capitolul „jocuri ieftine”, EA Games a ieftinit la oferta din mijlocul saptamanii titlul Darkspore de pe Steam cu 40% din pretul normal. Aceasta reducere aduce jocul la pretul de numai 29,99 Euro, fata de cei 49,99 la care se gaseste in mod normal. Get it here!


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail