Steam primeste jocuri Free-to-play

Steam primeste jocuri Free-to-play

Valve a anuntat ca Steam include o noua categorie de jocuri pe care toti le puteti downloada si juca. Este vorba despre titluri Free-to-Play, care nu necesita o plata in prealabil pentru a le putea avea acces la o buna parte din acestea. Desigur, cei care vor experienta completa, vor trebui sa scoata banii din buzunar, insa nu inainte de a se convinge daca acest joc li se adreseaza si are ce sa le ofere in schimbul acestora.

Primele cinci titluri disponibile sunt Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online: Free for All, Global Agenda: Free Agent si Alliance of Valliant Arms (A.V.A.), fiecare fiind destul de diferit fata de celalalte pentru a oferi o diversitate cat mai mare. Pentru a le putea juca este de ajuns sa le cautati pe site-ul steampowered.com sau in aplicatia de Steam si sa apasati butonul Install.

Si ca tot suntem la capitolul „jocuri ieftine”, EA Games a ieftinit la oferta din mijlocul saptamanii titlul Darkspore de pe Steam cu 40% din pretul normal. Aceasta reducere aduce jocul la pretul de numai 29,99 Euro, fata de cei 49,99 la care se gaseste in mod normal. Get it here!


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI