Steam nu poate fi pacalit!

Steam nu poate fi pacalit!

Intelegerea de licenta pe care fiecare utilizator de Steam trebuie sa o accepte pentru a-si crea un cont mentioneaza foarte clar: este interzisa vanzarea sau inchirierea contului personal („you may not sell or charge others for the right to use your account, or otherwise transfer your account”).

Aceasta regula a fost neglijata de un utilizator al serviciului care avea jocuri achizitionate in valoare de 1.794 dolari si care a intrebat pe un forum cat este cineva dispus sa plateasca pentru contul sau.

Chiar daca respectivul utilizator nu se astepta sa primeasca 1.800$ pe userul si parola aferenta contului, simpla intentie de a vinde contul a atras dupa sine blocarea. Printr-un email din partea celor de la Steam utilizatorul a fost anuntat ca respectivul cont a fost blocat pentru nerespectarea licentei de utilizare.

Informatii ulterioare au confirmat deblocarea contului, insa cel mai probabil acest lucru s-a datorat articolelor de pe internet, iar un alt utilizator obisnuit are toate sansele sa nu mai fie la fel de norocos.


Sursa: Arstechnica

Citește și:
Etichete: