Star Hello Kitty este noul telefon roz de la Samsung

, 20 Dec, 07:38

Samsung Star Hello Kitty, Samsung S5230

Daca aveti prin familie, printre cunostinte domnisoare carora le plac personajul animat Hello Kitty si, neaparat, culoarea roz, ar fi bine sa nu treceti nepasatori pe langa noul telefon Samsung Star Hello Kitty.

Ce-i drept, pare un cadou bun de Craciun, mai ales ca nu este chiar o jucarie, asa cum ar putea fi considerat la prima vedere. Telefonul, bazat pe modelul S5230, ofera acces la Internet, include media player, ecran tactil 3 inci, camera de 3,2 MP, dispune, evident, de SmileShot, dar si de un un editor foto.

Pretul este in jur de 400 si ceva de lei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

este foarte foarte dragutz insa nu mi-am dat seama ce sistem de operare are pe el…costa 39 de euro la un abonament de 7 euro pe luna timp de 2 ani!

nu are niciun sistem de operare…nici bada nici android…dar nu te grabi ca oricum nu il mai gasesti…l-am cautat eu lu fii-mea de-am ‘nebunit! Este sold out! A fost la mare cautare de sarbatori! Oricum mai bine decat Iphone 4 de 8G…cunosc multi parinti care au bagat adanc mana in buuzunare…

Intr-adevar nu are nici un sistem de operare, dar e dragut pentru o pustoaica. Eu i l-am facut cadou nepoatei mele si a fost incantata, lpam gasit pe pricer sau pe shopmania cu 320 RON cel mai bun pret.

are android sau nu
?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail