Stadionul Wembley a devenit panorama

, 18 Mai, 19:01

Wembley

Tinand cont ca in acest weekend a fost finala cupei FA desfasurata pe stadionul Wembley si castigata cu 1 la 0 de Manchester impotriva celor de la Stoke, un om cu experienta in domeniu, Jeffrey Martin, a profitat de ocazie pentru a nu se uita la meci.

In schimb, cu ajutorul unui DSLR montat pe un robot creat special pentru acest eveniment, a realizat o panorama de 20 gigapixeli a intregului stadion renovat. De lipirea fotografiilor s-a ocupat un Workstation Fujitsu creat la companda, dotat cu 192GB RAM si 24 core-uri pentru procesarea continutului. Cantitatea de informatie a fost de aproximativ 1000 de poze high res, insa, tinand cont ca vorbim de o panorama la 360 grade, aceasta cifra este cu atat mai impresionanta.

Respectiva fotografie este accesabila de pe site-ul oficial, unde va si puteti juca in voie cu zoom-ul. Pentru titlul de cea mai mare panorama sportiva mai concureaza terenul Melbourne Cricket Ground, a carui panorama este de aproximativ aceeasi dimensiune – 20 gigapixeli.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail