Stadionul Wembley a devenit panorama

, 18 Mai, 19:01

Wembley

Tinand cont ca in acest weekend a fost finala cupei FA desfasurata pe stadionul Wembley si castigata cu 1 la 0 de Manchester impotriva celor de la Stoke, un om cu experienta in domeniu, Jeffrey Martin, a profitat de ocazie pentru a nu se uita la meci.

In schimb, cu ajutorul unui DSLR montat pe un robot creat special pentru acest eveniment, a realizat o panorama de 20 gigapixeli a intregului stadion renovat. De lipirea fotografiilor s-a ocupat un Workstation Fujitsu creat la companda, dotat cu 192GB RAM si 24 core-uri pentru procesarea continutului. Cantitatea de informatie a fost de aproximativ 1000 de poze high res, insa, tinand cont ca vorbim de o panorama la 360 grade, aceasta cifra este cu atat mai impresionanta.

Respectiva fotografie este accesabila de pe site-ul oficial, unde va si puteti juca in voie cu zoom-ul. Pentru titlul de cea mai mare panorama sportiva mai concureaza terenul Melbourne Cricket Ground, a carui panorama este de aproximativ aceeasi dimensiune – 20 gigapixeli.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

agentusorin

Nu a fost chiar bine lucrata, se vede doar juma’ de arbitru plus un puzzle de cameraman 🙂

Alexandru Rizea

De obicei in situatiile astea apar probleme in planul apropiat, am vazut si eu chestia cu jumate de arbitru, dar impresionant este sa te duci pe ultimele randuri si sa dai tag la vre-un prieten care e pe acolo.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail