Sony – site hacked, din nou!

Sony - site hacked, din nou!

Cred ca in curand compania japoneza va renunta sa mai ceara datele clientilor, nu de alta dar oricum vor ajunge la hackeri intr-un timp extrem de scurt.

Daca in ultima luna au tot fost atacuri la PSN, iar saptamana trecuta site-ul Sony Music Grecia a fost spart, acum a venit randul Sony Erricson Canada, iar datele personale a peste 2.000 de utilizatori au fost furate.

Sony Ericsson Canada hacked, Sony Ericsson Canada

Pentru a va face o parere mai clara despre amploarea evenimentului, pana si Sony a recunoscut ca au fost furate adrese de email, parole de autentificare pe site si, desigur, numerele de telefon. Aparent, informatiile legate de card nu au fost furate. Pana cand?.. Tot compania ne asigura ca respectivul site era gazduit pe un server tert si nu era conectat la serverele centrale ale companiei.

In cazul in care credeati ca hackerii se misca incet in ceea ce-i priveste pe cei de la Sony, tot in aceste zile au fost sparte si site-urile Sony Music Indonezia si Sony Tailanda, insa, cel putin la prima vedere, de acolo nu au fost furate date sensibile ale utilizatorilor. Momentan toate site-urile ,,hackuite” in ultima perioada sunt inchise.


Sursa: BBC

Citește și: