Sony sigur a suparat pe cine nu trebuie

Sony sigur a suparat pe cine nu trebuie

Dupa ce a intampinat un set de probleme majore in ultima perioada cu al sau PSN atacat, Sony se pare ca nu a fost iertat de comunitatea de hackeri dupa scandalul cu Geohot de acum cateva luni.

In aceste zile, website-ul Sony BMG Grecia a fost hack-uit de catre un asa-zis b4d_vipera, care dupa primele indicatii nici nu a folosit o tehnica foarte complicata pentru a duce sarcina la bun sfarsit. Dupa ce a folosit o unealta de injectie SQL automata, care aparent necesita destul de multa rabdare, respectivul personaj sau grup de hackeri a obtinut o baza de date cu toti utilizatorii care s-au inregistrat vreodata pe respectivul site.

Pentru a demonstra ca nu a fost totul doar un episod de fictiune, toate numele de utilizatori, numele reale si adresele de email au fost publicate online. Aparent, parolele si numerele de telefon au fost de asemenea furate, insa nu au fost publicate sau au fost publicate intr-un format total inutilizabil.

In definitiv, le dorim celor de la Sony sa reuseasca sa creasca din nou increderea utilizatorilor pentru a-si putea oferi din nou datele de card pe diferite formulare, insa e imposibil de spus cand se va intampla asta…

Sony BMG Greece

Sursa: Nakedsecurity

Citește și: