Sony si-a actualizat VAIO seria S

Sony si-a actualizat VAIO seria S

Daca la CES 2011, cu aproximativ o luna in urma, Sony se lauda cu noi modele teoretice de notebook-uri, acum acestea au ajuns aproape de mainile utilizatorilor cu standarde inalte.

VAIO S, cel putin in poze, arata impecabil. Cu o diagonala a ecranului de 13 inci, noul VAIO S este dovada ca SONY nu simte nevoie sa schimbe literele din titlu in fiecare an. La 1,75 Kg cu dimensiunile egale cu 224,5 x 23,9 x 331 mm, aveti un notebook compact care va trezi invidia multor privitori, chiar si pentru faptul  ca pretul aproximativ este peste cel al MacBook Pro-ului de 13 inci, un fapt greu de realizat.

Disponibil in alb si negru la capitolul design exterior, VAIO S este impresionant si la interior. Cu 4 GB DDR3, WiFi N, modem 3G integrat si unul din cele mai noi procesoare de portabile care au iesit din curtea Intel : Core i5 4210M, VAIO S este la zi. De procesarea grafica se va ocupa un cipset “extrem de actual” de la AMD, Radeon HD6470M cu 1GB memorie dedicata. Nu vor lipsi nici cateva functii si elemente proprietare implementate de Sony, printre acestea numarandu-se si Fast Boot. Aceasta functie promite injumatatirea timpului de pornire a sistemului de operare.

Noua serie Vaio S slim va fi disponibila din martie.


Sursa: Engadget

Citește și: