27 iul. 2011 | 00:02

SONY se arunca la un nou walkman

ACTUALITATE
SONY se arunca la un nou walkman

sony walkman, walkman, sony new walkman, new walkman

Desi e greu de apreciat daca player-ele portabile dedicate sunt o piata in care mai merita sa investesti, parerea celor de la SONY se pare ca este PRO.

Purtand cu mandrie acelasi nume de cateva zeci de ani, noul walkman va avea numele de cod NWZA865B si va fi disponibil in capacitati de la 8 la 64GB.

Pe langa un pret de 129,99 lire sterline pentru varianta de 16GB, noul dispozitiv, cu o constructie aproape integral din aluminiu, va fi capabil de file sharing si file management de la distanta, va integra, desigur, un modul radio FM si, nu in ultimul rand, va avea o functie de Karaoke, a carei functionare este momentan necunoscuta. Pentru o navigare cat mai prietenoasa prin meniuri se va folosi un ecran capacitiv si, cel putin aparent, un sistem de operare proprietar. Din dotari, nu va fi omisa nici functia bluetooth, daca doriti sa profitati de continutul multimedia de pe dispozitiv folosind o pereche de casti fara fir.

Chiar daca nu e o mandrie sa folosesti aplicatia altcuiva pentru management, noul NWZA865B va fi compatibil cu aplicatia iTunes a celor de la Apple si cu Lyrics.

Data lansari? 31 iulie – mai e putin.