SONY S1 si S2 nu mai sunt fictive

SONY S1 si S2 nu mai sunt fictive

sony-s1-ad

Sa incep cu preturile si data de lansare ale celor doua tablete SONY… nu se cunosc… Dar avem altceva: in aceste zile a fost facut un anunt oficial care a confirmat lansarea, cel putin initiala, a tabletei S2 in combinatie cu cateva oferte exclusive de la AT&T, reteaua pe care in urma cu 4 ani aparea pentru prima oara iPhone-ul.

Norocul a facut ca cei de la Engadget sa se si joace un pic ce respectivele tablete, al caror format este departe de a fi comun. S1 vine cu un panou extrem de original de 9,4 inci cu margini rotunjite, in timp ce S2 vine cu 2 panouri de 5,5 inci insumandu-se la 11 inci, o alta cifra la fel de dubioasa ca prima daca e sa luam ca litera de lege dimensiunile de 9,7 sau 7 care purtau pana nu de mult sistemul de operare al celor de la Google. Legat de OS, ambele tablete vin cu 3.0, nu Android 3.1 cum va avea de exemplu Galaxy Tab 10.1.

Primele impresii confirma ca vorbim de niste produse de calitate, construite eficient, cu materiale de calitate si un spirit ingineresc deosebit. Practic, sentimentul este ca cei de la SONY au amanat intrarea in domeniul tabletelor pentru ca au vrut sa faca ceva deosebit, si au si reusit. Panourile folosite sunt de calitatea, rezolutia este foarte buna iar unghiurile de vizibilitate nu prezinta nici un fel de problema.

Pe partea de software, chiar daca interfata standard Honeycomb nu a suferit schimbari majore, tehnologiile si serviciile din spate creaza utilizatorului o experienta de utilizare fluenta fara nici un fel de timpi de asteptare la realizarea diverselor sarcini.

Sunt foarte curios in ceea ce priveste preturile, sper ca SONY sa nu creada ca poate sa intre in acest domeniu pe picior de egalitate cu Apple, Samsung sau ASUS, cu al sau Transformer [review].

s2-lead-1310577072