Sony PSN nu e functional

Sony PSN nu e functional

sony psn, psn, psn error, psn outage

Chiar daca un ecosistem vine cu avantajele lui, nimic nu este mai trist ca momentul in care acesta devine nefunctional. Asta se intampla de mai bine de 24 de ore cu PlayStation Network, serviciul Sony care sta la baza interactiunii online dintre totii posesorii de dispozitive de tip PlayStation.

In cazul posesorilor de PlayStation 3, situatia este cea mai dramatica, toate realizarile din diverse jocuri fiind salvate pe serverele companiei.

Tinand cont ca in urma cu cateva zile se anuntau 50.000.000 de PS3-uri vandute la nivel global, la care se mai adauga 8 milioane de dispozitive PlayStation Move [review], numarul persoanelor afectate de aceasta problema este incredibil de mare. Pentru a va face o parere despre atitudinea Sony in legatura cu aceasta problema pe blogul oficial au scris „We’re aware certain functions of PlayStation Network are down”, fara a da o aproximare pentru solutionarea problemei.

Primele indicii arata ca ar putea fi atacul aceleiasi echipe de hackeri Anonymous care s-a manifestat in urma cu cateva saptamani, defectand acelasi serviciu Sony.


Sursa: PlayStation blog 1 si 2

Citește și: