Sony produce acum si UPS-uri

, 09 Aug, 11:30

 

Chiar daca prea putini dintre noi isi permit sa cheltuiasca o astfel de suma de bani, aproximativ 25.000 dolari (nici nu merita cred sa mai transform suma in Lei) pentru a-si asigura o sursa neintrerupta de energie electrica pentru o perioada destul de mare, SONY este convins ca timpul de dezvoltare investit in acest produs va fi apreciat de companii importante din orice domeniu de activitate.

ESSP-2000 este un mastodont de 90 Kg, cu o putere de 2,4 kWh perfect pentru a asigura necesarul de energie electrica al unui etaj de birouri pentru cateva ore, sau poate chiar mai mult.

Dispozitivul poate ajunge in regim de incarcare la 95% in aproximativ 2 ore. Tinand cont de energia stocata randamentul la incarcare este foarte bun. Pentru eficienta si o durata lunga de viata, cei de la SONY au apelat la utilizarea unor baterii litiu ion cu fosfat de fier speciale(olivin-type lithium-ion iron phosphate), care se lauda cu o performanta foarte buna timp de 10 ani. Ramane sa vedem cate companii se vor arunca catre o astfel de achizitie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail