Sony intra in domeniul tabletelor cu S1 si S2

, 08 Iun, 12:50

Cu numele de cod SGPT113JP/S si SGPT114JP/SSony a trimis catre autoritatea americana de aprobare a dispozitivelor electronice (si nu numai) – FCC, doua tablete.Cu ecrane de 9,4 toli, o versiune de Android 3.0 – Honeycomb, personalizate cu o interfata proprietara Sony ,,Quick and Smooth” si integrand un browser Web numit ,,Swift”, e greu de spus daca jucariile companiei japoneze vor reusi sa iasa in evidenta cu un set de caractere originale.

Ambele modele vor integra un cip Wireless 802.11N la frecventa de 2,4GHz, o conexiune WCDMA si una HSPA+ asigurata de un modem Erricson F5521gw. Din pacate nu se stiu mai multe detalii insa cel mai probabil vorbim de inca o tableta cu Android 3.0, construita un pic mai bine si probabil si mai rapida decat multe modele concurente, in definitiv vorbim de Sony. Legat de pret nu se stie nimic, insa lansarea pare a fi programata pentru toamna acestui an.

Sursa: FCC


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail