Sony face hard disk-uri externe, dar preferential

Sony face hard disk-uri externe, dar preferential

sony-hdd3-1310566447

Da, SONY s-a apucat de hard disk-uri externe, un pic mai compacte, cu USB 3.0 si momentan doar cu o singura capacitate: 500 GB. Aparent, pe hard disk veti gasi si un utilitar ca sa mareasca considerabil rata de transfer in situatiile in care utilizatii disk-ul dur in combinatie cu un port USB 2.0 insa momentan nu se cunosc foarte multe detalii pe acest subiect. Unde e cheia? Se impaca incredibil de bine cu alte produse ale companiei.

Daca il conectati la un TV Bravia de generatie recenta, televizorul parca va capata puteri noi si incepe sa inregistreze continut de pe posturile TV. Daca il conectati la o camera video SONY cu ajutorul acestui hard disk puteti goli memoria interna a camerei, tot continutul mutandu-se pe HDD la rezolutia nativa si in acelasi format AVCHD. Daca intamplator in casa aveti si un PS3 e suficient sa legati hard disk-ul la consola si automat acesta va fi recunoscut oferindu-va sansa sa redati tot continutul stocat.

Singura problema? Sistemul de fisiere este NTFS, perfect pentru aproape orice, singura exceptie fiind insa PS3-ul care nu s-a vindecat de aceasta boala in anii ce-au trecut. Ca urmare SONY ofera si un FAT32 formatter pentru cei care nu si-au propus sa salvezi fisiere mai mari de 4GB pe jucaria extrem de incapatoare a celor de la SONY.

Intial produsul va fi disponibil doar in Anglia, Franta si Germania, iar pretul de achizitie nu este disponibil nici macar intr-o forma aproximativa.

Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: