Sony Ericsson Xperia Pro vrea sa intre in mediul business

Sony Ericsson Xperia Pro vrea sa intre in mediul business

xperia-proca02silver-blog

Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem terminalele Xperia cu utilizatorii pasionati de fotografie si consum de multimedia, Xperia pro a fost creat pentru a desfiinta acest mit.

Este un terminal cu Android 2.3, un ecran generos de 3,7 inci, are o tastatura glisanta iar daca ne uitam un pic la software-ul preinstalat e evident ca nu toti il vom aprecia la adevarata sa valoare.

Xperia Pro vine cu McAfee Mobile Security, Office Suite Pro si suport pentru descarcat emailuri de pe un server Microsoft Exchange. Trecand peste aspectele business, Xperia Pro include si un chip ANT+, pentru o monitorizare cat mai eficienta a efortului fizic si coordonarea acestuia cu tot felul de performante pe care vi le-ati propus in ultima ultima perioada.

Tinand cont ca e facut de SONY camera nu putea fi neglijata sub nici o forma, ca urmare Xperia Pro are un senzor Exmor R de 8,1 Megapixeli, capabil de filmari HD si functii precum 3D Sweep Panorama. Chiar daca Android-ul este deja standard, variatia preinstalata de Sony Erricsson pe XPeria Pro va include si o functie intitulata Type&Send ce va permite celor care nu au nici o secunda de pierdut sa gliseze aparatul si in aceeasi secunda sa treaca in modul de raspuns la SMS-uri sau emailuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: