Sony Ericsson Xperia Play e numai bun de jucat imagini de PSX

Sony Ericsson Xperia Play e numai bun de jucat imagini de PSX

xperia-play-spins-original-playstation-one-isos-via-emulator-hacCu toate ca Xperia Play [review] se pare ca nu a fost un succes atat de mare precum sperau producatorii, un utilizator sub numele de yifan.lu aparent a reinviat dispozitivului…

Da, e vorba de un hack care vizeaza modul in care jocurile de PlayStation One sau PSX ruleaza pe Xperia Play. Totusi, daca intamplator aveti o colectie mare de titluri pe CD-uri pentru respectiva consola, reprezinta un avantaj major posibilitatea de a le readuce la viata pe un dispozitiv cat se poate de actual – dupa ce le-ati transformat in ISO-uri, desigur.

Desi partea de legalitate este relativa, atata timp cat ati achizitionat un Xperia Play si jocurile de pe primul Play Station sunt toate proprietate personala, nu ar trebui sa fie nici o problema.

In definitiv, ce a facut Yifan Lu se rezuma la un pic de inginerie inversa pentru a pacali emulatorul integrat de cei de la SONY pentru a sari peste cateva verificari si pentru a acepta si alte jocuri decat cele ,,optimizate” de catre SONY pentru consola-smartphone a gigantului.

Momentan, intregul ciclu de operatiuni de compilare, decompilare, decriptare, encriptare chiar si pentru un ochi experimentat pare dubios, insa la o privire mai atenta, pe site-ul sau oficial, Yifan Lu a incercat sa faca tot posibilul pentru povesti intregul scenariu prin care treceti daca vreti sa imbratisati aceasta aventura.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: