Sony Bloggie: micute, simpatice, dar capabile

Sony Bloggie: micute, simpatice, dar capabile

Sony chiar nu a stat deloc degeaba in aceasta perioada: avem noi modele Bloggie HD, dezvoltate pe baza recent lansatului Bloggie Touch. In plus, exista tehnologia 3D, ecran dublu si comenzi facile.

Modelele Bloggie, Bloggie Duo si Bloggie 3D au capabilitati Full HD 1920×1080, iar fotografiile pot fi realizate la rezolutie de 5 megapixeli.

Micuta, simpatica si 3D pe deasupra, Bloggie 3D (MHS-FS3) are doua obiective, doi senzori de imagine, microfon stereo si lumina LED incorporata pentru capturarea clipurilor video si a imaginilor, in 3D sau 2D. Continutul poate fi redat in 3D, fara ochelari, pe ecranul LCD de 2,4 inci al camerei, sau cu ochelari 3D pe orice televizor 3D HD. Bineinteles, recomandat ar fi BRAVIA KDL-HX820, ca tot vorbim de Sony, si mai fost si prezentat astazi.

Seria de camere HD portabile ofera si optiunea de ecran dublu, precum modelul Bloggie Duo (MHS-FS2). Camera compacta dispune de doua ecrane LCD vibrante – de 2,7 inci pe spate si 2 inci frontal, sub obiectiv, asa va puteti inregistra si singuri, dupa preferinte, in clipuri video Full HD sau in imagini de 5,1 megapixeli. Modelul Bloggie Duo beneficiaza de o lumina LED incorporata si este disponibil in patru culori elegante – violet si alb.

Primul model, MHS-FS3, cel 3D, cu memorie interna 8GB, va fi disponibil din aprilie 2011. Insa modelul MHS-FS2 impreuna cu entry-level-ul MHS-FS1, cu memorie interna de 4GB, vor aparea pe piata putin mai devreme, din martie.


Citește și:
Etichete: