22 aug. 2011 | 11:15

SONY ascunde un NEX 7 – mai e putin pana il pune pe piata

ACTUALITATE
SONY ascunde un NEX 7 - mai e putin pana il pune pe piata

sony-nex-7-mirrorless-camera

Modelele NEX 3 si NEX 5 de la Sony, impreuna cu urmasii lor deja si-au gasit un segment de piata destul de mare. Avand in vedere acest succes, compania japoneza pare sa aiba suficient de multa incredere in seria sa de aparate cu lentile interschimbabile fara oglinda incat sa mai adauge un membru.

Sub numele de NEX 7, modelul de mai sus (care momentan nici nu a fost anuntat oficial), reuseste sa integreze un pachet foarte impresionant de functii intr-un corp mic realizat din aliaj de magneziu. Acesta dispune de un senzor EXMOR de 24,3 megapixeli, posibilitate de filmare FULL HD 1080p si o plaja ISO de la 100 la 16.000.

sony-nex-cameraPrin specificatii se mai numara un ViewFinder XGA OLED, un LCD Display de 3 toli TruBlack, o viteza de captura in rafala de 10 cadre pe secunda, functionalitate HD, blitz incorporat si baterie standard pentru minim 400 cadre. De partea de procesare se va ocupa ultima generatie de procesor Bionz al companiei si ca functii suplimentare se promite compatibilitatea cu memoriile Eye Fi.

Mai multe poze si specificatii gasiti pe site-ul celor de la Photorumors.