Sony anunta PlayStation Portable Remaster Series

Sony anunta PlayStation Portable Remaster Series

Mai tineti minte stirea de saptamana trecuta care anunta un remake HD al jocurilor God of War de pe PlayStation Portable pe PlayStation 3? Ei bine, se pare ca Sony are in plan introducerea unui nou program prin care sa aduca si alte titluri celebre de pe consola portabila pe mastodontul de sub televior. Acesta se numete PlayStation Portable Remaster Series si va oferi unor titluri selecte pentru PSP grafica HD si imbunatatiri  de gameplay, ca de exemplu suportul pentru controlul cu doua stick-uri analogice.

Jocurile care vor suferi aceasta conversie nu numai ca vor primi update-ul de rezolutie, ci vor putea fi vizionate si in 3D pe televizoarele care suporta aceasta tehnologie. Foarte interesant este faptul ca salvarile si componentele multiplayer ale versiunilor de PSP si PS3 vor fi compatibile intre ele. Primul joc din PlayStation Portable Remaster Series prezentat este Monster Hunter Portable 3rd, care a primit si un clip care prezinta upgrade-ul grafic de care dispune noua versiune.

Detaliile sunt putine momentan, insa mai mult ca sigur vom afla mai multe detalii si vor fi confirmate mai multe jocuri din aceasta gama la conferinta Sony de la E3. Aceasta va avea loc pe 6 iunie si promite sa aduca o tona de noi informatii despre produsele PlayStation.


Sursa: Kotaku

Citește și: