Sony actualizeaza seriile C si E

Sony actualizeaza seriile C si E

Sony C series, Sony seria C, sony vaio

Un val de procesoare Sandy Bridge este parca la fel de important ca noi nuante in ceea ce priveste partenerii nostri de performanta portabila, cel putin aceasta este opinia celor de la Sony. Chiar daca seriile de notebook-uri mainstream de cele mai multe ori sunt neglijate cand vine vorba de actualizari, Sony a decis ca modelele sale din seria E de 14, 15,5 inci si 17,3 inci trebuie sa treaca printr-un proces de reimprospatare.

E vorba de noi procesoare Sandy Bridge, Core i3 si Core i5, daca 15,5 este dimensiunea pentru voi.

In ceea ce priveste diversitatea cromatica, daca acesta este un criteriu extrem de important de selectie, stim bine. Modele de 14,4 inci vor veni in roz, albastru, alb si negru, in timp ce la 15,5 inci si 17,3 sunteti restransi doar la alb si negru pentru carcasa. Daca afirmatiile de mai sus fac referirea la seria E, seria C primeste acelasi tratament coloristic, printre optiunile de achizitie gasindu-se si nuantele extrem de comerciale: Neon Red si Thunder Blue.

In ceea ce priveste disponibilitatea, incepand cu 19 iunie veti putea face precomanda daca va aflati in SUA, decalajul in tara noastra, fiind, probabil de aproximativ o luna.

Sony C series, Sony seria C, sony vaio

Sursa: Engadget

Citește și: