Sony a inceput recrutarea dezvoltatorilor de aplicatii pentru VITA

Sony a inceput recrutarea dezvoltatorilor de aplicatii pentru VITA

sony-opens-registration-for-playstation-suite-sdk-beta-lets-dev

Intr-o lume guvernata din ce in ce mai mult de platforme mobile, compania SONY incearca si ea sa atraga un set de dezvoltatori priceputi.

Chiar daca dezvoltatorii de iOS sunt extrem de multumiti, cei de Android se straduiesc sa faca ceva bani din reclame, iar cei de WebOS spera sa-si recupereze timpul pierdut, avand in vedere varietate de dispozitive PlayStation Certified, la care se mai adauga cele care urmeaza sa apara, SONY vrea sa deschida apetitul dezvoltatorilor si pentru platforma proprie.

Accesand site-ul PlayStation, daca sunteti utilizator de Windows XP sau Windows 7 puteti sa va inscrieti intr-un ,,closed beta test” pentru developeri.  Daca aveti norocul ca SONY sa va dea ok-ul, din momentul urmator puteti dezvolta aplicatii pentru PS Vita sau pentru PS Suite. Diferenta dintre cele doua este ca prima e o consola care urmeaza sa apara in luna februarie, in timp ce a doua este un framework pentru aplicatii ce vor rula pe dispozitivele cerficate PlayStation. Printre acestea din urma se numara Xperia Play, Tablet S, Tablet P.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

SDK-ul pentru aceste platforme accepta cod scris in C# si include si un emulator pentru a va testa aplicatiile, astfel se evita necesitatea unui dispozitiv efectiv.