Solutie robotica de slabit de la Intuitive Automata

Solutie robotica de slabit de la Intuitive Automata
15:00 26.09.2011

Stiti operatiile de cateva mii de euro care va fac diverse „chestii” la stomac cu rezultate miraculoase in cateva luni? Daca aveti o suma mult mai mica de bani dar aceeasi inclinatie spre solutii tehnice/robotice, cu 668$ si 79,95$ lunar ulterior, puteti achizitiona un robot inteligent care sa va ajute sa dati jos kilograme cat mai intim cu putinta.

Avand aproximativ 15 inci inaltime, creatia celor de la Intuitive Automata, cu ajutorul unui Touch Screen si a unor camere web cu care va urmareste fata, va poate ajuta sa slabiti simplu si eficient.

Promisiunea pe care o fac producatorii este ca acest dispozitiv va va ajuta prin intermediul unui dialog de cateva minute in fiecare zi, dialog care va fi din ce in ce mai personal in functie de obieciurile personale de dieta, sa va monitorizati numarul de calorii in fiecare zi si sa va modelati regimul in functie de ceea ce functioneaza pentru corpul fiecaruia.

Chiar daca nu poate sa strige ca un trainer furios pentru a va mari intr-un fel sau altul eficienta, Autom s-ar putea sa fie solutia de care unii utilizatori au nevoie pentru a renunta la mesele tarzii in noapte.

De-ar fi doar asa de simplu, ca raspunsul la niste intrebari!…

Comentarii
loading...