Smartphone cu touch screen si numpad traditional de la Huawey

, 09 Sep, 10:15

smartbar-japan-candybar-retro

Desi eAccess probabil ca nu va spune foarte multe cand vine vorba de dispozitive IT, iar notiunea de telefon hibrid nu credeati ca o veti asocia unui dispozitiv cu touchscreen si tastatura clasica, amandoua au fost facute posibile datorita unui Smart Bar produs de Huawey.

Disponibil in Japonia incepand cu 22 septembrie, telefonul cu numpad si ecran sensibil la atingere de 3 inci, din fotografii pare a avea cateva trasaturi de Sony Erricsson.

La capitolul specificatii, chiar daca ecranul este un pic special datorita densitatii de pixeli egala cu 311 ppi, in ceea ce priveste restul detaliilor lucrurile nu sunt la fel de speciale.

Smart Bar vine cu un SoC Qualcom MSM7227 la 800 MHz, 512 MB RAM, o camera de 5 MP iar pe partea de software are preinstalat Android Gingerbread. La capitolul comunicatii, dispozitivul vine cu Wireless N, avand si functie de hotspot cu pana la 5 dispozitive, Bluetooth 2.1 si infrarosu. Ca frecvente de operare noul smartphone va functiona 3G pe 2100 si 1700 MHz iar in mod GSM va lucra pe 1900/1800 si 900 MHz.

Disponibil in alb, negru si maro, pretul de achizitie al acestui ,,hibrid” este de 385 dolari pe site-ul oficial.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail