Smartphone accesibil de la Sony Ericsson – Xperia Ray

Smartphone accesibil de la Sony Ericsson - Xperia Ray

xperia-ray-makes-us-debut-goes-unlocked-for-425

Intr-o cursa permanenta pentru cel mai popular smartphone, Sony Ericsson incearca sa sparga piata cu un nou model din seria Xperia intitulat sugestiv „Ray” („raza”, in limba romana).

Disponibil la un pret cuprins intre 380$ si 425$, noul terminal poate fi achizitionat deblocat de orice retea de pe website-ul celor de la NewEgg, context in care va puteti alege si una dintre cele 4 culori: auriu, negru, alb sau roz.

La capitolul specificatii tehnice Xperia Ray suporta fara probleme quad band GSM si 3G pe  frecventele 850/1900/2100 MHz. De propulsare se ocupa SOC-ul MSM8255 care integreaza atat un CPU la 1 GHz cat si un GPU Adreno 205. Panoul are rezolutie FWGA intr-o diagonala de 3,5 inci, iar sistemul de operare preinstalat este Android 2.3.

Pe partea de multimedia senzorul Exmor R, capabil de captura foto de pana la 8,1 megapixeli, promite niste cadre in conditii de lumina redusa remarcabile in conditiile in care utilizatorii de for folosi noul smartphone ca aparat foto, mai ales daca luam in considerare si prezenta blitului. Daca va incanta partea de captura, nu uitati ca in orice moment puteti opta pentru captura video la rezolutie 720p.

Citește și: