20 oct. 2011 | 18:13

Smart IT – O competitie provocatoare! Faceti fata premiilor?

ACTUALITATE
Smart IT - O competitie provocatoare! Faceti fata premiilor?

Smart IT vine cu un complex de provocari adresate tinerilor softisti si onlineri. In jurul competitiei centrale de aplicatii web & mobile sunt initializate concursuri-surpriza pe diverse teme propuse de companii de renume.

Smart IT

Cine nu programeaza voteaza! Asus pune la bataie o tableta Transformer pentru votarea aplicatiilor inscrise in Smart IT.  Aceasta va fi acordata prin tragere la sorti unei persoane care si-a exprimat preferintele prin vot (votarea se face prin platforma de socializare Facebook).

Vezi Provocarea Asus.

 

Internautii isteti si creativi merita un iPhone 4S! EuroGSM ofera noul smartphone Apple dezvoltatorului care construieste o aplicatie functionala pe iOS si Android care sa raspunda urmatoarelor cerinte:

–        Saƒlocalizeze magazinele EuroGSM cu adrese, fotografii, descriere si cu distanta la care se afla utilizatorul fata de magazine;

–        Saƒintegreze localizarea magazinelor EuroGSM in Google Map;

–        Sa caute cel mai apropiat magazin EuroGSM fata de locul in care se afla utilizatorul.

Vezi Provocarea EuroGSM.

 

O idee pentru iPad 2 – 16 GB, WiFi! KolectivStudio ofera tableta Apple pentru un concept de aplicatie de tip joc prin care KolectivStudio.com sa poata promova serviciile de dezvoltator de aplicatii smartphone. Propunerea va fi prezentata intr-un document format .doc sau .pdf.

Vezi Provocarea KolectivStudio.

 

Cu atentie, se face cariera! TotalSoft ofera un internship la Embedded Software pentru construirea unei aplicatii Android care sa faca o poza unei incinte si sa detecteze diferentele fata de o poza realizata anterior (ce obiecte sunt in plus sau in minus).

Vezi Provocarea TotalSoft.

 

Online si marketing pentru distractie si… o noua echipa! Club Tribute din Bucuresti va testeaza creativitatea pe Facebook. Pentru realizarea unei pagini de club virtual pe Facebook si intretinerea acesteia prin promovare si socializare, Tribute va plateste seara cu prietenii.

Vezi Provocarea Tribute.

 

Fanii BlackBerry intra in program! Research In Motion (RIM) ofera 1 an de membership gratuit SELECT Alliance Program, in valoare de 2.900 euro sau dispozitive BlackBerry pentru cea mai tare aplicatie BlackBerry inscrisa in competitia Smart IT.

Vezi Provocarea RIM.

 

Sponsorii si partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Tribute si Q2M.

Evenimentul se bucura de sustinerea bloggerilor Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Bogdan Petre (Imidoresc.ro), Vali Birzoi (valiq.ro) si Sorin Rusi (sorin.rusi.ro), dar, nu in ultimul rand, a comunitatii BlogalInititative.ro.

Parteneri media: Realitatea.net, Paginademedia.ro, Lab501.ro, Regie Live, Stiinta si Tehnica, Startups.ro, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, AdEvolution, Money.ro, Radio Lynx, Mobilissimo.ro, Money Express, Business Cover, LaptopNews.ro, ArenaIT.net, Ziua Veche, PCMHZ.ro, Cariereonline.ro, WASD.ro, Puterea, Organizatia Colegiul Studentesc din Electronica (OCSE), Liga Studentilor Facultatii de Automatica si Calculatoare (LSAC), Inventeaza.ro, Zona IT, Gadget.ro, PCnews, PC World, Computer World, PCforum.ro, AndroidLive.ro si PHPRomania.net.

Despre Smart IT:

Smart IT este cea mai ampla competitie de aplicatii web & mobile desfasurata in Romania pana in prezent, organizata de Playtech.ro. Concursul este adresat dezvoltatorilor de aplicatii, iar inscrierile sunt deschise in perioada 17 octombrie – 10 noiembrie 2011. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul Mesei rotunde Smart IT, care va avea loc la data de 16 noiembrie 2011, in club Tribute din Bucuresti.

Despre Playtech.ro: 

Playtech.ro este o publicatie online despre tehnologie, gadget-uri si gaming, lansata in noiembrie 2009. Cititorii pasionati de aceste domenii regasesc articole ample de analiza, review-uri de tehnologie hardware si non-hardware, de gaming, stiri, informatii practice, trailere, precum si noutati din piata de profil. Playtech.ro a organizat in noiembrie 2010 si PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania.