Skype pentru iOS imbunatatit [+VIDEO]

Skype pentru iOS imbunatatit [+VIDEO]

Chiar daca putine dintre actualizarile anumitor aplicatii pentru iOS si Android vin cu functionalitate considerabil noua, Skype ne arata ca exista si exceptii.

Dupa ce a ajuns sa fie una dintre cele mai folosite aplicatii de audio chat de pe dispozitivele cu iOS, noua versiune de Skype integreaza un nou algoritm pentru eliminarea tremuratului din continutul video generat cu camera din spate de la iPhone sau iPad, functie pe care o vedeti exemplificata in clipul de mai jos.

O particularitate negativa este aparitia reclamelor in noua versiunea gratuita, absente pana acum, de care puteti scapa doar dupa ce alimebtati cu niste bani contul de Skype.

Un element de functionalitate foarte dorit printre utilizatorii serviciului a fost pana nu de mult posibilitatea utilizarii aplicatiei in tandem cu orice headset bluetooth. Legat de acest aspect, noua aplicatie lasa utilizatorii sa se bucure de fiecare minut de convorbire in care nu mai trebuie sa stea cu telefonul la ureche. Din pacate unii dintre ei deja au semnalat deja probleme referitoare la implementarea sa.

Desi un astfel de update major cere alt update minor pentru a mai rezolva o parte din bug-uri, initiativa este apreciabila.

Citește și: