Skype cu video pentru cateva Androide [+VIDEO]

Skype cu video pentru cateva Androide [+VIDEO]

Android Market Skype, Android Skype

Chiar daca posesorii de dipozitive cu iOS se bucura inca de la sfarsitul anului trecut de video chat cu aplicatia de Skype, compania din spatele popularului serviciu abia in aceste zile a decis ca este momentul sa-si actualizeze aplicatia si pentru Android, cu aceleasi functii.

Momentan, lista telefoanelor cu suport pentru serviciu este extrem de sumara, incluzand Nexus S, HTC Desire S, Xperia Neo si Xperia Pro, in traducere cateva terminale care au avut Android 2.3 preinstalat. Oricum, in viitorul apropiat aceasta lista se va imbogati simtitor.

Pe langa o interfata curata, aplicatia pentru Android va permite sa dezactivati microfonul, difuzorul, sa schimbati camera care folosita pentru stream-ul video (din fata in spate si invers) si, nu in ultimul rand, va permite sa schimbati dimensiunea imaginii interlocutorului. Astfel, printr-un dublu tap pe ecran, interlocultorul devine mic in colt.

Versiunea 2.0 a aplicatiei pentru mobile cu Android mai vine cu o interfata simplificata si suport pentru SMS-uri integrat. In testele de comunicatii pe WiFi primele impresii au fost extrem de placute, din pacate pe 3G nu s-au facut inca teste.

Sursa: Blog Skype