Skype are probleme si nu tin de retea

, 30 Mai, 10:05

Skype Easy Bits Go, Skype, Easy Bits Go

Daca acum cateva zile Skype avea probleme cu reteaua pe anumite sisteme, in aceste zile forumurile oficiale ale companiei colcaie de nemultumiri legate de o aplicatie bloatware EasyBits GO, care pare sa nu se dea plecata cu una cu doua.

Problema ar fi datorata noii versiuni de Skype, insa foarte multi nemultumiti cer o explicatie din partea companiei. Pentru a intelege legatura dintre cele doua, merita sa retineti ca EasyBits s-a ocupat de canalul de gaming al celor de la Skype inca din 2006, insa doar acum prezenta unui utilitar al companiei a devenit implicit pe sistemele utilizatorilor de Skype.

In pofida faptului ca numarul celor care au incercat sa dezinstaleze respectivul malware este foarte mare, iar numarul celor care au reusit este foarte mic, trista este lipsa replicilor oficiale din parte Skype si a unor solutii.

Cum problema nu luase o amploare suficient de mare, forumurile celor de Avast confirma aceeasi situatie. Unde sa fie oare problema?

Skype Easy Bits Go, Skype, Easy Bits Go

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail