SIRI e perfect functional pe iPhone 4 – e nevoie de un jailbreak 4S public

SIRI e perfect functional pe iPhone 4 - e nevoie de un jailbreak 4S public

SIRI-pentru-iPhone4s

Daca in urma cu aproximativ 1 saptamana anuntam ca un baiat priceput a reusit sa porteze SIRI pe iPhone 4 si iPad, din pacate fara a un grad foarte ridicat de functionalitate, acum situatia s-a schimbat radical.

Siri pe iPhone 4S functioneaza chestionand serverele Apple cu intrebarea pe care i-ati pus-o dispozitivului, servere care la randul lor raspund dupa ce autentifica la un anumit nivel aparatul. Steven Troughton-Smith a gasit insa o alternativa dupa ce a folosit unul din putinele telefoane iPhone 4S jailbreaked. Chiar daca acelasi personaj a spus ca este dispus sa impartaseasca secretul portarii aplicatiei SIRI si oamenilor pasionati de asa ceva, din pacate va mai dura ceva timp.

Avand in vedere ca sunt necesare niste fisiere care nu pot fi descarcare decat de pe un iPhone 4S, pentru care nu este disponibila o solutie de jailbreak publica, nu este asa de usor pe cat se poate vedea in clipul de mai jos.

Intrebat de ce nu face publice fisierele folosite pentru portare sau de ce nu face o aplicatie care sa poata fi descarcata din Cydia, Steve Roughton-Smith a afirmat ca aceasta ar fi o incarcare a drepturilor de autor ale Apple si ca ar risca mai mult decat ar castiga.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In final, chiar daca va fi dispus la un moment dat sa faca un tutorial legat de pasii prin care trebuie sa treceti pentru a instala cea mai palpitanta functie de pe noul iPhone 4S pe vechiul iPhone 4, acel moment va veni dupa ce un jailbreak pentru 4S va fi facut public.

Siri functional pe iPhone 4
Citește și: